keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Ruutukuningatar

Tuija Lehtinen
Otava 2006

Il Divon lehdistötilaisuudessa on väkeä tungokseen asti. Aikaa per kuvausryhmä ei ole paljon, ja pieni hermostuneisuus täyttää ilman.
- Miss Kaarna from Luksus-Tv, vuorot jakanut mies esittelee kvartetille.
- Si, sono Isla Kaarna, Isla esittäytyy italiaksi ja näkee heti kuinka miesten olemukset sähköistyvät.

Ruusumadonnan sähäkkä sankaritar Isla Kaarna on karistanut Rooman pölyt kannoiltaan ja muuttanut Espooseen. Edessä on uusi aluevaltaus kulttuuritoimittajana.

Luksus-tv:ssä Isla otetaan vastaan ristiriitaisin tuntein –- toimitusta rautaisella otteellaan hallitseva ruutukuningatar Karin Swan ei katso nuorta lahjakasta naista, jonka työ pöydän ympärillä käy aivan liian ihastunut kuhina.

Toimituksen tulokkaalla riittäisi vientiä, mutta Isla parantelee vielä haavojaan edellisen suhteen mentyä karille. Mutta miten käy varovaisuuden, kun kuvioihin ilmaantuu Italiasta runoileva jalkapalloilija Julle Juslin, jonka kanssa Isla joutuu vahingossa hyvinkin läheisiin tekemisiin...


Tässä yhdistyivä taas kaikki Tuija Lehtisen romaaneille ominaiset piirteet: letkeä kerronta, huumori, nokkela sanailu ja romantiikka, ja hyvä niin. Hyvää viihdettä ja sopivaa aivot narikkaan luettavaa.

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti