sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hyvä e-kirjojen lukusovellus tabletille?

Heipä hei pitkästä aikaa!

Kaksi kuukautta taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Niin se aika rientää...

Minulla olisi itse asiassa kysyttävää lukijoilta. Tulin hankkineeksi android-käyttöjärjestelmällä toimivan tabletin ja haluaisin tiedustella osaatteko suositella jotain ilmaista sovellusta, jonka voisin ladata tabletille sähköisten kirjojen lukemista varten. E-kirjat ovat houkutelleet jo tovin ja nyt kun on tuo tabletti, niin olisi kiva päästä kokeilemaan, miten sähköisen kirjan lukeminen luonnistuu.

Eli sähköisiä kirjoja tabletilla lukevat, mitä sovellusta käytätte? Haussa olisi sellainen, joka lukee ePub -tiedostoja ja mielellään myös pdf-muotoisia. Käsittääkseni ePub on muutenkin yleisin tiedostomuoto, niin se lienee yhteensopiva kaikkien sovellusten kanssa. Tykkäisin myös helppokäyttöisyydestä ja kivasta ulkoasusta. Ja siitä, että sovellus tallentaa automaattisesti kohdan johon olen edellisellä kerralla jäänyt. En tiedä onko tämä vakiona kaikissa sovelluksissa.
 
Mistä kannattaa ladata ilmaisia e-kirjoja? Onko Amazon paras ja jos on, niin onko Kindle e-book reader silloin ainoa vaihtoehto? Lisäksi haluaisin tietää onko teillä kokemusta Aldikosta ja Moon+ Readerista? Nämä kaksi näyttävät olevan aika suosittuja sovelluksia.

Kaikenlaiset lisävinkit, mitä noviisin kannattaa ottaa huomioon, otetaan ilolla vastaan.

1 kommentti: