perjantai 1. huhtikuuta 2011

Twilight

Stephenie Meyer


When Isabella Swan moves to the gloomy town of Forks and meets the mysterious, alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrifying turn. With his porcelain skin, golden eyes, mesmerizing voice, and supernatural gifts, Edward is both irresistible and impenetrable. Up until now, he has managed to keep his true identity hidden, but Bella is determined to uncover his dark secret.

What Bella doesn't realize is that the closer she gets to him, the more she is putting herself and those around her at risk. And it might be too late to turn back...

Deeply seductive and irressistibly compelling, Twilight is an extraordinary love story that will stay with you long after you have turned the final page.


Armoitettu perässä hiihtäjä kun olen, luin tämänkin vasta kun kaikki muut ovat lukeneet koko sarjan noin viisi miljoonaa kertaa, olettaisin. En edes pilaile, vaikka on aprillipäivä, kun sanon, että olin melko ikävystynyt tätä lukiessani. Bella: "Ooh, Edward sinä olet niin kaunis ja sulavaliikkeinen ja minä olen tällainen kömpelö suohirviö." Edward: "En voi pysyä poissa luotasi vaikka olen vaaraksi sinulle." Tämän tyyppistä vuoropuhelua reilut 400 sivua. Huhhuh. Hemmetti, ei kukaan voi olla niin kömpelö nahjus kuin Bella tässä kirjassa on ja Edward on pelkkä pelottava stalkkeri koko jätkä.

Oikeastaan ainoa hyvä puoli mitä nyt äkkiä keksin on se, että englanti oli niin helppoa, että ei tullut ymmärtämisvaikeuksia vaikka ihan jokaista sanaa ei tiennyt. Arvelin etukäteen, että tämä voisi olla suomeksi liian tuskastuttavaa luettavaa, joten lainasin kirjastosta alkuperäiskielellä. Tulipahan ainakin treenattua englanninkieltä...

Kuva

3 kommenttia:

 1. Hihih! Kiitos varoituksesta, olen pohtinut, pitäisikö ihan yleissivistyksen vuoksi tarttua...

  VastaaPoista
 2. Heh, voi sen ihan yleissivistyksen vuoksi lukaista. :)

  VastaaPoista
 3. :D Olipa ihana postaus!

  Itse luin Houkutuksen ennen kuin Twilightista tuli "ilmiö". Tykkäsin tosi paljon :) Mutta tämä sarja kyllä huononee osa osalta.

  Pitää kyllä mainita, että sarjasta tehdyt elokuvat ovat aivan ala-arvoisia! Jos Bellan voihkinta ja kömpelyys ärsytti jo kirjassa, suosittelen että jätät elokuvat väliin ;)

  Löysin blogisi tänään ja viihdyn oikein hyvin :)

  Hmm... Bloggerin tunnuksilla en näköjään pysty kommentoimaan kuin pop up-ikkunoissa ja tämä open ID on pelkkiä numeroita, eli minä olen Maija, kirjojen keskeltä :)

  VastaaPoista