keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Heijastuksia

Heijastuksia
Reflections
Nora Roberts 1983
Harlequin Silk 2010

Lindsay Dunnella oli loistava ura balettitanssijana New Yorkissa, kun onnettomuus, joka tappoi hänen isänsä ja vammautti hänen äitinsä vakavasti, katkaisi sen äkillisesti. Viimeiset kolme vuotta Lindsay on asunut pikkukaupungissa Connecticutissa pitäen huolta onnettomuudessa loukkaantuneesta äidistään ja opettaen balettia. 

Äiti alkaa kuitenkin päästä takaisin jaloilleen ja odottaa Lindsayn jatkavan balettitanssijan uraa, johon hänen omat taitonsa eivät koskaan riittäneet ja entinen balettipartneri haluaa Lindsayn tanssivan kanssaan kirjoittamassaan baletissa. Mitä Lindsay itse sitten haluaa? Palata New Yorkin loistoon ja vaativaan tanssijan arkeen vai jatkaa opettamista? Mitä tapahtuu, kun lahjakkaan oppilaan puoleensavetävä setä ilmestyy mukaan yhtälöön?

Huhhuh, jos Nora Robertsin tuotanto ei ole viime aikoina oikein enää iskenyt niin tämä alkupään tuotanto se vasta piinallista luettavaa onkin. Lindsay oli lapsellinen ja Seth omistushaluinen ja ylimielinen törppö. Ruth, Monica ja Andy olivat vähän herttaisempia. Ainoa asia mistä pidin oli balettikohtaukset, jotka olivat kiehtovia.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti