torstai 31. joulukuuta 2009

Ruusumadonna


Tuija Lehtinen
Otava 2005

-Buongiorno, miellyttävä miesääni tervehtii. Tähän saakka Isla on oppinut välttämään äkkirakastumiset niin Suomessa kuin Italiassakin. Mutta tässä miehessä on jotain joka kiehtoo heti. Isla vilkaisee huojentuneena miehen nimetöntä.

Nuori medianomi Isla Kaarna on muuttanut Roomaan ja työskentelee lahjamyymälässä Pantheonin lähellä. Lisäksi hän opastaa kulttuurimatkalaisia ikuisen kaupungin nähtävyyksiin ja tekee haastatteluja Suomen televisioon.

Kun komea, hyväkäytöksinen Luca Savini pyytää treffeille, Isla tietää, että voisi polttaa näppinsä pahan kerran. Mutta hän myös tietää, että katuisi loppuikänsä, ellei suostuisi kutsuun.

Luca osoittautuu täydelliseksi hurmuriksi ja herrasmieheksi. Onnea varjostaa vain miehen jatkuvaa huomiota vaativa suku. Kuinka pitkälle Isla on valmis sietämään latinalaisia tunnemyrskyjä?


Mission accomplished! Sainhan mä sen 50 täyteen! Rimaa hipoen ehkä, mutta kumminkin.

Tuija Lehtisen romaanit ovat kyllä viihdettä parhaimmillaan. Huumori kohdallaan ja muutenkin niin ihanan leppoisia. Vähän mua ärsytti kirjan loppu, mutta minkäs teet. Tälle on tullut jatkoa, joten palailen Islan suhdekiemuroihin hyvinkin pian. Sitä odotellessa. Jes, nyt voin siirtyä uuden vuoden vastaaottamiseen hyvillä mielin.

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti