torstai 8. heinäkuuta 2010

Muistatko minut?

(Remember me?)
Sophie Kinsella
WSOY 2009


Himoshoppaajan tekijän täysosuma
Vastustamattoman romanttinen – ja hauska!

Kun Lexi Smart herää sairaalassa auto-onnettomuuden jälkeen, hän luulee yhä elävänsä vuotta 2004 ja olevansa 25-vuotias huonohampainen konttorirotta, jolla on katastrofi poikaystävänä. Hän ei ole uskoa korviaan kuullessaan, että tosiasiassa vuosi on 2007, hän 28-vuotias kaunis osastonjohtaja – ja naimisissa hyvännäköisen miljonäärin kanssa. Miten ihmeessä hän on saanut kolmessa vuodessa unelmaelämän?

Lexi tosin ei muista tapahtuneesta mitään. Kaikki on kuitenkin varmasti ihan ihanaa, hän uskoo, kunnes saa tietää, että vanhat ystävät vihaavat häntä ja kilpailija kärkkyy hänen työtään. Sitten kuvioihin ilmestyy boheemi komistus, joka pudottaa vielä yhden uutispommin hänen niskaansa!

”Sähäkkä uusi romaani… Kinsella on huippuhauska.” New York Post


Hauskaa ja kevyttä hömppää. Toimii. Nämä Kinsellan yksittäiset romaanit uppoaa minuun paremmin kuin Himoshoppaaja-sarja.

Kuva

2 kommenttia:

  1. Tämä on ainoa Kinsella jonka olen lukenut. Itseironia oli herkullista, ja tietyt yliampuvat tilanteet natsasivat makuuni. Vaikka varsin epäillen lähdin lukemaan, lopulta tyrskähtelin siellä täällä -- piti kyllä lämmitellä ekaks vähän jotta pääsin tiettyyn mielentilaan, flunssa auttoi myös..

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti lukea muitakin Kinsellan kirjoja! Olen kyllä samaa mieltä, että pitää olla sopivassa mielentilassa, jotta näistä nauttii.

    VastaaPoista